Beauty, Parfum
Comment 1

A Divine Summer

De avond voor mijn vertrek op zomervakantie kwam ik thuis na een lange, uitputtende werkweek, en werd ik op de best mogelijke manier verrast. Diegenen die mijn Twitter-feed volgen, hebben de foto’s al lang gezien, maar thuis op de eetkamertafel stond een grote pakket van Caudalie te pronken. Het eerste dat ik zag toen ik de doos opendeed, was een handgeschreven briefje van Miranda, de onovertroffen PR dame van het merk, waarop stond dat Caudalie mij een “Divine Summer” wenste. Zulke persoonlijke touches zijn niet altijd vanzelfsprekend en getuigen van het persoonlijke contact van dit PR bureau en de menselijkheid achter het merk.

P1050957

In de doos zat echt alles wat ik maar kon wensen om er een zalige zomer van te maken, met een selectie producten om mezelf van kop tot teen te verzorgen.

P1050955

P1050959

De Mousse Nettoyante Fleur de Vigne en de Lait Démaquillant Douceur zijn me alletwee heel bekend, van beide producten heb de ik laatste jaren verschillende flesjes gekocht en leeggemaakt. De producten reinigen zacht maar grondig mijn huid zonder ze uit te drogen, en terwijl ik over beide flesjes geen slecht woord kan zeggen, gaat mijn voorkeur nog net iets meer uit naar de melk in de winter, en naar de Mousse in de zomer.

Het Eau Fraîche Figne de Vigne is de laatste nieuwe offering in de Eau Fraîches-lijn, en ook al wordt het gepromoot als een parfum, het is eerder een zomerse verfrissing voor op een warme dag dan een echte geur die je de hele dag kan ruiken. Perfect om op warme dagen mee te gaan werken of ‘s avonds een ontspannende wandeling te maken. Mathilde Thomas, oprichtster van Caudalie, omschrijft de geur als “een zomeravond in de wijngaard waar de aroma’s van het vijgenblad zich vermengen met die van de citrusvruchten en witte ceder”, en inderdaad, die tegenstelling tussen het frisse van de citrusvruchten, en het zwoelere van het hout zorgt ervoor dat het “luchtje” toepasselijk is op elk moment van de dag.

P1050961

Ook bevatte het pakket 3 producten uit de Divine-lijn, namelijk de Huile Divine, de Scrub Divine en de werkelijk goddelijk ruikende kaars Bougie Divine. De scrub is, samen met de Eau Fraîche, stande pede nog in de valies gestoken om die nacht nog mee naar de zon te vertrekken. Bestaande uit bruine suiker en 4 oliën (druiven-, argan-, hibiscus- en sesamolie) verwijdert deze scrub op een uiterst zachte manier alle dode huidcellen, terwijl de huid zelf gevoed wordt. Daarna de huid insmeren met de olie, waardoor armen en benen en zachte glans krijgen.

Miranda en Caudalie, hartelijk bedankt om deze beauty-zomer te kickstarten met deze heerlijke producten!!

 
 

 

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.