Fashion, Personal
Comments 2

Wishlist Material – Giorgio Armani

Sinds meer dan een decennium ben ik een brildraagster. Alles dat verder staat dan ongeveer een meter kan ik niet lezen zonder geslepen glas, dus draag ik een bril om televisie te kijken, auto te rijden, presentaties te volgen of te geven enz… Nu heeft mijn huidig montuur de gezegende leeftijd van 5 jaar bijna bereikt en wil ik wel eens iets anders, dus als er een mooi montuur voorbij flitst, heb ik dat natuurlijk direct gezien!

Cue deze beauty van Giorgio Armani. Het zwarte acetaten montuur is opvallend maar verfijnd tegelijk, terwijl de versiering doet denken aan een nachtelijke sterrenregen. Misschien is dit het design-stuk van de Italiaanse Maestro dat wel mijn bankrekening blij maakt!

GiorgioArmani_05_390EUR

GA_DV_04

2 Comments

  1. Jolien says

    Super leuk montuur, maar ik vind het belangrijk dat mijn montuur tijdloos is… En dat betwijfel ik wel een beetje bij dit montuur…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.