Beauty
Leave a Comment

Deauty Deals

102112-130611-deals-mailing-xlarge-1371209461

Deauty, welbekend van eerdere artikels op deze blog, gaat nu nog een stapje verder in haar discovering beauty queeste, en dit dankzij de Deauty Deals. Sinds 12 Juni heeft Deauty haar samenwerking met verschillende van haar partners nog aangescherpt, waardoor ze nu regelmatig de Deauty Deals kunnen aanbieden. Wat deze zijn?

De Deals bieden op regelmatige basis aan alle beautylovers, abonnee of niet, gedurende een korte periode de kans om bepaalde producten met een mooie korting te kunnen kopen. Wel telkens in een limited edition, dus snel zijn is steeds de boodschap. De eerste Deauty deal is op 12 Juni van start gegaan, en voor hun eerste aanbieding hebben ze een paar mooie producten geselecteerd: 3 exclusieve parfums van Vanessa Tugendhaft en de ecologische reinigingsdoekjes van Lamazuna.

Vanessa Tugendhaft € 59,95

Vanessa Tugendhaft
€ 59,95

 

Lamazuna reinigingsdoekjes € 19,90

Lamazuna reinigingsdoekjes
€ 19,90

Je kan deze aanbieding nu online vinden op http://www.deauty.be/deauty-deals/, en het loopt tot 25 Juni. Vanaf 26 Juni worden de bestellingen verzonden.  Daar bovenop biedt Deauty ook nog eens 20% korting en gratis verzending!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.