Beauty, Budget, Cosmetica
Comment 1

New Discovery – Inglot

Bij het verlaten van het Belgische launch event van Spanx gisterenavond (waarover later apart nog een artikel), kreeg ik van de lieve dames bij Maison PR nog een klein cadeautasje mee naar huis. Toen ik later die avond thuis rustig de inhoud van het tasje bekeek, viel mijn oog direct op het doosje van Inglot dat er mee in zat. Inglot is een Pools make up merk dat in beauty-loving cirkels al langer bekend is, maar tot nu toe niet in België verkrijgbaar is (hier zou in de zeer nabije toekomst verandering in gaan komen!)

Antwerpen-20130613-00452

Wat opzoekwerk over dit merk leerde me dat ze een ongelooflijk breed aanbod hebben aan producten en vooral aan kleurtjes, je kan het zo gek niet bedenken of Inglot heeft het in zijn gamma. Kleurtje 349 zit apart verpakt in een rond doosje, en is dus niet geschikt voor Inglot’s Freedom System (een magnetisch systeem waarbij je zelf los je producten in je “pan” kan klikken, en je dus zelf een paletje kan samenstellen.) Op het eerste zicht lijkt het een saai, mat grijsbruin kleurtje dat je hart niet direct sneller zou doen slaan. Swatchen dus om te zien of dit eens aangebracht nog steeds saaier is dan een 5 uur durende vergadering over wisselkoersen!

Antwerpen-20130613-00453

Antwerpen-20130613-00455

Eerste impressie: de textuur van de oogschaduw voelt fluweelzacht aan! Geen groffe korrel, geen kruimelend poeder, gewoon zacht als zijde aan je vingertoppen. De kleur is goed gepigmenteerd waardoor het gemakkelijk aangebracht kan worden, maar het poeder kan zonder moeite uitgewerkt worden tot een zacht waasje indien gewenst. De kleur zelf krijgt wat meer diepte op mijn huid, het evolueert naar een soort taupe dat ik zowel op zichzelf kan gebruiken voor een office-proof look, of als onderdeel van een zachte smokey eye. Dit smaakt naar meer!

Antwerpen-20130613-00457

Antwerpen-20130613-00460

Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s, deze zijn genomen met mijn Blackberry wegens mijn te grote enthousiasme en het niet bij de hand hebben van een deftig cameratoestel.

1 Comment

  1. I love Inglot! Ik heb er heel wat oogschaduws van en die zijn van uitstekende kwaliteit! Dat ze maar snel naar Antwerpen komen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.