Beauty
Comments 2

Deauty Loves Dad

Deauty denkt niet alleen aan vrouwelijk België! Speciaal voor Vaderdag (Zondag 9 Juni) komen ze namelijk op de proppen met een speciale Limited Edition Box voor mannen. Concept is hetzelfde als de Deauty Boxen voor ons dames, maar dan specifiek gericht op mannenverzorging en grooming, en dit in samenwerking met merken zoals Redken, Dove Men+Care, L’Oréal Professional, L’Oréal Paris Men Expert, Hayasei en Alepia.

150517-box-MEN

Deze limited edition zit verpakt in een speciale Deauty-toiletzak, en bevat 8 producten waarvan er 5 full size zijn. Voor deze Deauty for men box betaal je 27.95 Euro, maar daarvoor krijg je wel een pakket van producten met een totale waarde van ongeveer 70 Euro. Vind je dit het perfecte cadeau voor de man in je leven of de papa die nog steeds je held is, ga dan snel naar de Deauty website! De boxen zijn nu verkrijgbaar, en worden perfect op tijd geleverd voor Vaderdag! Snel zijn is wel de boodschap daar het om een limited edition gaat, en de voorraad dus niet onuitputtelijk is!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.