Personal
Leave a Comment

Fresh For Summer – Concept

Een nieuwe kapper zoeken is nooit gemakkelijk. Een verkeerd kapsel en je wil niet meer buitenkomen of een foute kleur en je ziet er uit als een clown. Echter na een fantastische ombré en een super-geslaagd opsteekkapsel met Oudjaar heb ik het gevoel dat ik haar eindelijk gevonden heb! Met de zomer in zicht en haarpunten die begonnen te splitsen was het toch nog eens tijd een nieuwe afspraak te maken en te zien of dat gevoel opnieuw bevestigd kon worden. Cue Kathleen van kapsalon Concept te Antwerpen.

Vorige week zaterdag zat ik dus terug in de kapperstoel bij Kathleen, ditmaal op hun nieuwe locatie op de Amerikalei te Antwerpen. Kleiner, intiemer en veel gezelliger! Na een kort gesprekje over wat ik wou en wat de mogelijkheden waren, werd er besloten terug een pak blonder te gaan, de ombré weg te werken en mijn lokken een pak korter te knippen. Resultaat, een heerlijk fris kapsel om de zomer in te zetten. Niet te blond, maar toch een pak lichter dan ervoor.

Antwerpen-20130504-00354

Kapsalon Concept
Amerikalei 239
Antwerpen
Tel: 03/238 00 31
Zondag / Maandag / Feestdagen: Gesloten
Dinsdag / Woensdag: 9u – 18u
Donderdag: 9u -20u
Vrijdag: 9u -18u
Zaterdag: 9u tot 16u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.