Beauty
Comment 1

Tried & tested – Caudalie Vinexpert

Enkele maanden geleden kreeg ik de Caudalie Vinexpert lijn thuis opgestuurd om te proberen, en nu, long overdue,  hier eindelijk mijn bevindingen. Caudalie is een merk dat ik al langer ken en gebruik , en terwijl de producten van de Vinosource lijn al lang hun weg naar mijn badkamerkastje gevonden hebben, had ik deze lijn nog nooit eerder bestudeerd. Nog niet zo lang geleden kreeg heel deze lijn een super boost en een volledige nieuwe, luxueuze verpakking, en naar aanleiding daarvan mocht ik een aantal producten testen.

P1040784
Direct na het openen van het pakketje werden de Vinexpert Night Infusion Cream*, de Vinexpert  Crème Bonne Mine SPF15*, het Vinexpert Firming Serum* en het Vinexpert Lip & Eye Serum* mooi uitgestald op een prominent plekje in mijn badkamer, en daar zijn ze mooi blijven staan omdat die goudbronzen pilaartjes gewoon te mooi waren om in een kast of een schuif weg te steken. Oké, looks en een mooie verpakking zijn misschien niet de beste reden om net die huidverzorging te kopen, maar de elegante, gestroomlijnde verpakking stond zo mooi tegen die witte achtergrond !

Maar wat is er nu eigenlijk veranderd? Belangrijkste is dat de Vinexpert lijn nu een superboost heeft gekregen dankzij de toevoeging van Reservatrol Oleyl, een krachtige anti-oxidant die de collageenproductie gaat stimuleren en de bestaande collageenvezels gaat beschermen. Hierdoor zou de huid steviger en beter gelift worden, terwijl rimpels en fijne lijntjes zouden verminderen. Ik heb de producten nu een aantal maanden getest, en zijn ze echt een compagnon in de strijd tegen die eerste tekenen van het meedogenloze passeren van de jaren?

Eerst en vooral wil ik wel zeggen dat, ook al begin ik hier en daar de eerste lijntjes te zien, ik eigenlijk nog geen echte rimpels of diepe lijnen heb. Daarnaast is mijn huid een supergevoelige diva die continue dorst heeft. Al dat heeft natuurlijk een invloed. De textuur van de producten is heerlijk, niet te waterig maar ook niet de dik, en de gel textuur heeft ook een licht verfrissend effect. Je hebt niet te veel product nodig (zeker niet van de serums), het smeert zeer makkelijk uit en trekt snel in. Echt hydraterend zijn deze producten wel niet, dus als je een droge huid hebt, is het best over het serum nog een goed hydraterende crème te zetten.  Ook over de nachtcrème zette ik nog een extra laag hydratatie, maar resultaat was wel dat ik ’s ochtends opvallend fris wakker werd. Vooral nu mijn tube leeg is, zie ik ’s ochtends het verschil spijtig genoeg! De twee serums lijken iets minder opvallend gewerkt te hebben, maar ik denk dat het eerder ligt aan mijn gebrek aan rimpels. Resultaat, mijn mama is ze nu aan het testen en zij is er razend enthousiast over!

Favoriet van deze lijn is echter wel de de Vinexpert Crème Bonne Mine SPF15,  een moisturizer met een extraatje voor overdag.  Naast de anti aging effecten biedt deze crème ook een SPF en zorgt hij voor een gezonde gloed waardoor je binnen de seconde wakkerder, gezonder en frisser uitziet. Ik gebruik hem bovenop mijn dagverzorging in plaats van fond de teint op goede dagen, of net met mijn fond de teint gemengd om die extra glow-boost te geven.

P1040784 P1040801 P1040800 P1040798

*PR Sample

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.