Fashion, Lifestyle
Leave a Comment

A la Brigitte Bardot met Billion Dollar Babes

48169_10151322557432257_1220079477_n

Billion Dollar Babes, het ultieme easy wear merk bij uitstek, gaat de Franse tour op deze zomer. Niets zo stylish en zomers als een Bretoens streepje, en dus komt het Nederlandse merk nu met een Limited Edition lijn op markt, geïnspireerd op deze klassieker der klassiekers. Te verkrijgen met een rood of een blauw streepje, zijn deze stukken wederom op verschillende manieren te dragen.  Als een kleedje met een platte sandaal en een fedora,  ideaal om Barcelona te verkennen, of met sleehakken, een hele arm party en een metallic riempje,  perfect om Club 55 te Saint Tropez in te palmen.  Blazer erover en je bent al beter aangepast aan het Belgische weer of gewoon als een t-shirt op een kort shortje en je bent klaar voor die pain, vin en Boursin! Brigitte Bardot is er niets tegen!

BDB_15 BDB_12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.