Fashion
Comment 1

Twice as Nice goes Disney

8620294420_e564545f6bDisney en juwelen, het lijkt geen voor de hand liggende combinatie als je denkt aan gestroomlijnde, volwassen, fashionable en edgy juwelen. Echter hoef je maar 1 blik op de nieuwe collectie van Disney inspires Twice as Nice te werpen om te zien dat dit toch gelukt is.

Nadat Twice as Nice benadert werd door Disney is ontwerpster Joanna Cacciola aan de slag gegaan met een vintage Mickey en Minnie, en de carte blanche die ze hier voor kreeg resulteerde in 2 verschillende juwelenlijnen. De ene collectie bestaat uit statement juwelen uit gepolijst zilver en zwart staal, stoer genoeg voor elke rock chick, terwijl de andere romantiek uitademt met zijn fijne stukken die allen verkrijgbaar zijn in zilver, goud en roos goud.

set6 ks19pz00683 set2 ks90pz00018

set1 ks90pz00016

De collectie is sinds 2 April te koop in de Twice as Nice winkels en is ook verkrijgbaar in hun webshop.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.