Beauty, Cosmetica, Parfum
Leave a Comment

BURBERRY BODY TENDER

Gamme Body Tender

Ik hou van Burberry! There, I said it! Hun klassiek ruitjespatroon net iets minder, maar hun trenchcoats, clutches en runway outfits kunnen me keer op keer bekoren (kijk maar eens naar mijn My Dream Wardrobe board op Pinterest – bewijs in overvloed). En hun make up collectie, oh die make up collectie! Best thing since sliced bread! Mooie, zachte, silky smooth oogschaduwen, longlasting lipsticks en luxueze verpakkingen, zonder tierlantijntjes, opvallende verpakkingen of neon kleuren die om aandacht schreeuwen. Ingetogen, kwalitatieve luxe tot in de kern, een heerlijke verademing!

Burberry is één van de weinige modehuizen die de productie en marketing van zijn parfums volledig in eigen huis heeft genomen, en ook al is dat een risico in deze economisch onzekere tijden, hun laatste creatie, Burberry Body, was één van de meest succesvolle parfums van het voorbije jaar. Het kon zelfs mijn mama bekoren (en dat is een moeilijke taak – sorry mama)! Geïnspireerd door het meesterstuk van het Britse huis, de trenchcoat, was dit parfum een zachte maar sensuele, vrouwelijke geur die je huid als het ware streelt.

Deze maand ziet de voorstelling van Burberry Body Tender, een lichtere, speelsere en pittigere versie van haar oudere zus. Waar Body de zelfzekere dame die sterk in het leven staat representeerde, gaat de Burberry Body Tender dame lichtvoetiger door het leven:

“BIJ BURBERRY BODY WAS HET ER ONS ALTIJD OM TE DOEN EEN PARFUM TE CREËREN DAT GESTALTE ZOU GEVEN AAN ALLE VERSCHILLENDE EIGENSCHAPPEN VAN DE BURBERRY-VROUW. MET BODY TENDER WILDEN WE DE ZACHTERE, SPEELSERE FACETTEN VAN HAAR PERSOONLIJKHEID VERKENNEN EN VERTOLKEN – ZOWEL DE GEUR ALS DE CAMPAGNE MOEST DEZE LICHTVOETIGE VROUWELIJKHEID ZIEN TE VATTEN.
MET ZIJN INDRUKWEKKENDE ARCHITECTUUR VORMT LONDEN HET PERFECTE DECOR VOOR CARA’S NATUURLIJKE SCHOONHEID EN LEVENDIGE ENERGIE.”

Christopher Bailey
Burberry Chief Creative Officer

Na een opening van frisse citroen, groene absint en appel wordt het hart van deze geur gevormd door sandelhout, bedauwde Engelse roos en witte jasmijn, en dit alles tegen een basis van cashmeran, amber en muskus, waardoor je zacht, vrouwelijk, subtiel maar ook sprankelend parfum krijgt. Deze jonge vrouwelijkheid komt ook terug in de reclamecampagne, waarin we Burberry girl Cara Delevigne zien op beelden geschoten door Mario Testoni. Ook de flacon is een hulde aan de Burberry vrouw, waarbij de vele facetten het licht doet weerspiegelen en het iconische ruitjesmotief terug komt in de zilveren dop. Een must try voor deze zomer!

Body Tender Eau de Toilette 85ml

BURBERRY BODY – THE COLLECTION

Burberry Body Tender Eau de Toilette
85ml, 60ml, 35ml

Burberry Body Tender Milk 60ml
Burberry Body Eau de Parfum Intense
Burberry Body Eau de Parfum
Burberry Body Eau de Parfum Purse Spray
Burberry Body Eau de Toilette
Burberry Body Mist
Burberry Body Oil
Burberry Body Milk

Aanbevolen verkoopprijzen
Burberry Body Tender EDT spray 85 ml              €76
Burberry Body Tender EDT spray 60 ml              €61
Burberry Body Tender EDT spray 49 ml              €49

Beschikbaar vanaf 1 Maart

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.