Beauty, Budget
Comment 1

Lycra, Cocktails & Fire Crackers with Rimmel.

Nagellak is de laatste jaren aan een zeer steile opmars bezig, je nagels vormen het perfecte accessoire bij je outfit! Bij Rimmel London hebben ze dit heel goed begrepen want het Britse beautymerk komt dit voorjaar nog met 3 nieuwe collecties op de Belgische markt!

Salon Pro With Lycra

Gelnagels zijn voor velen de manier om lang van een manicure te genieten, maar gezond voor je nagels zijn ze niet echt. Voor diegenen die toch een lakje willen dat lang houdt en lijkt op die gelnagel straight from the salon is er nu de Salon Pro With Lycra lijn. 1 laagje bevat alles: een basecoat, strenghtener, growth, colour, topcoat, gel shine finish en anti-chip, en verkrijgbaar in 25 kleuren waarvan er 9 mee ontwikkeld zijn door Hare Modelheid zelve, Kate Moss. Net zoals bij muziek vind je in deze collectie wel een kleurtje dat bij je mood past, en La Moss heeft haar passie voor de Londense muziekscène vertaald naar de volgende funky tinten:

Rimmel Salon Pro Lycra range a

227 New Romantic
237 Soul Session
317 Hip Hop
701 Jazz Funk
703 Rock n Roll
705 Reggae Splash
711 Punk Rock
712 Rhythm & Blues
713 Britpop

Get the London Look!
Consumentenadviesprijs: € 6,99
Verkrijgbaar vanaf: mei 2013 bij warenhuis en drogisterij

Cocktail Colour Nailpolish

Cocktails met vriendinnen is één van de beste manieren om het weekend te beginnen, en daar speelt deze collectie op in. De 5 kleurtjes zijn genaamd naar de beroemdste cocktails, en net zoals hun alcohol-houdende counterparts zijn ze sprankelend, diep van kleur, en extreem glanzend, dankzij de mineralen in de rijke Special Effect-lak. Daarnaast zorgt het brede borsteltje ervoor dat je nagellak sneller aangebracht is dan dat je Long Island Ice Tea op is.

Cocktail Colour range b

Baby Bellini’s een vleugje exotisch paars (110)
Shirley Temple schitterend zonsondergang-oranjerood (120 limited edition)
Hawaiian Punch sprankelend robijnrood (140)
Cutie Colada sappig, fruitig groen (150 limited edition)
Apple Berry Smoothie diep blauw (130)

Adviesprijs: € 6,99
Verkrijgbaar vanaf: maart 2013 bij de drogisterij

The Fire Cracker Collection  

Deze nieuwe I Love Lasting Finish lijn is letterlijk de klapper op de vuurpijl! Als je van deze 5 knalkleuren geen boost krijgt, dan weet ik niet waarvan dan wel. Let op, dit is een limited edition, dus snel zijn is de boodschap!

Hot Chick Een dieproze, warme kleur (026)
Shout Out Loud Een diep emeraldgroen (046)
You’re A Cracker Een feestelijk oranje (054)
Just Buy Me Een zonnig, zomers geel (057)
High Energy een rode kleur die doet dromen van robijnen en cocktails (271)

Adviesprijs: € 4,99
Verkrijgbaar vanaf: maart 2013 bij de drogisterij

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.