Personal
Leave a Comment

The Big You

Lier-20130209-00201
Vorige week was het eindelijk weer zo ver, Unlimited PR organiseerde de derde editie van The Big You, een bloggersevent waarbij één van de grootste PR bureaus in België de nieuwigheden van de door hun vertegenwoordigde merken prestenteren. Het ontvangen van de uitnodiging alleen al zorgt voor de nodige opwinding, alle andere plannen worden direct geannuleerd en Twitter en andere sociale media worden overspoeld met berichtjes hierover! Het event, elke keer bigger and better, vond deze keer plaats in het Felixpakhuis te Antwerpen, en tussen 13 en 18 hrs kon je er alles te weten komen over de nieuwigheden van oa Weleda, Swarovski, Liu Jo, Filippa K, L’Occitane, Soda Stream, Illy, Rituals, MAC, Veritas en Uggs.
Spijtig genoeg moest ik die dag tot 17.00 hrs werken, waardoor ik pas heel laat op het event kon zijn en de workshops van MAC, Illy, Liu Jo en Filippa K niet heb kunnen meedoen. Bepaalde merken verdienen een apart artikel, maar hieronder alvast een voorproefje!

De cocktailbar van Soda Stream

De cocktailbar van Soda Stream


Swarovski

Swarovski


Swarovski - verliefd op die veertjes-oorbellen

Swarovski – verliefd op die veertjes-oorbellen


Uggs

Uggs


Uggs

Uggs

P1040919

Weleda

Weleda

P1040926

Weleda

Weleda

P1040911

Rituals

Rituals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.