Fashion, Lifestyle, Outfits, Personal
Comments 2

To leather or not to leather?

Als je over lederen kledij spreekt, wordt er maar al te vaak direct gedacht aan motorrijders, lederhosen en een outfit die niet zou misstaan in een bondage-kelder. Echter is leder al een paar seizoenen hot, en vinden de lederen stukken en details steeds beter en beter hun weg naar mijn kleerkast. Broeken, shorts, zelfs kleedjes  en vestjes, je kan er alle kanten mee uit, en afhankelijk van waar je het mee combineert, kan je er perfect mee naar feestjes, diners en zelfs familiebezoekjes.

Dit weekend had ik onderstaande outfit aan voor een bezoekje aan vrienden, waarna er nog een etentje bij mijn ouders op het programma stond. De blazer verzacht de “motard” look van de broek een beetje, terwijl de broek net een edge geeft aan het vestje, dat er anders wat te braaf zou kunnen uitzien. Ook zorgen de lederen details op het vestje voor wat extra punch. Het zijden topje trekt het geheel helemaal samen, comfortabel genoeg voor een weekend outfit, maar toch chique genoeg om elke outfit wat deftiger te maken. Dit blousje komt van bij Stage By Sil, waar ze een super selectie Scandinavische merken hebben! Als je van die gestroomlijnde, soberdere Scandinavische look houdt, is deze boetiek absoluut een aanrader!

P1040954
P1040955
P1040952
P1040953
P1040951
P1040949

Blazer – New Look
Top – Black Lily @ Stage By Sil
broek – H&M
schoenen – H&M

2 Comments

  1. This looks beautiful!!! Those boots definitely pull everything together. “bondage basement” is definitely my favourite line.. Could also be Christian Grey’s Playroom… Although I hated that book, it made me think of it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.