Beauty, Cosmetica
Comment 1

Sisley California Soul

Kerst is al even achter de rug,  Januari zorgde alleen maar voor depressieve moment met al dat grijze, koude en slechte weer en zelfs nu is het buiten lichtjes aan het sneeuwen. Een mens zou van minder slecht gezind worden. Ik wil zon, en liefst zo snel mogelijk! Spijtig genoeg zal het echter nog wel even duren voor we de zon hier in dit kikkerland te zien gaan krijgen, en een klein tripje Down Under zit er voorlopig ook niet in, dus zoeken we andere manieren om een beetje zon en warmte in ons leven te krijgen. Step in Sisley!

image

De nieuwe lente/zomercollectie van Sisley “California Soul” is een zonovergoten uitstapje langs de Californische kust, dat je doet wegdromen van de Californische zon weerkaatst in de helblauwe zee, een licht zongebruinde huid, surfplanken, bikini’s en frisse kleuren. De teint is fris  en gezond dankzij het sterproduct van deze collectie, La Palette Orchidée, een blush en highlighter in één waarbij je de drie kleuren kan gebruiken om je gezicht een gezonde uitstraling te geven, je wangen in de verf te zetten, te highlighten of te contouren. Het paletje is zo mooi dat het zonde is om het te gebruiken!

image 2

De ogen houden we naturel  met de Phyto Ombres Eclat in Velvet n°23 (een mat, delicaat parmagrijs) en Linen n°22 (een zachte zandkleur met abrikozen ondertoon). Voor een extra punch kan combineren met de Golden Touch (een geïriseerd, romig goud, €29.00) of de Ombre Mango dat een warme oranje touch geeft. Nog een streepje Phyto-Khol Perfect n°4 khaki of het glitterende Phyto-Khol Star Amethyst n°7 en je bent klaar voor dat strandfeestje of een etentje al fresco.

image 3

image 4

image 5

Als finishing touch hult de Phyto-Lip Shine je lippen in zuurstokfrisse kleurtjes.  Sheer Coral geeft een zacht oranje-rode gloed, terwijl Sheer Cherry een transparante rode glans geeft.  California dreaming indeed!

Sisley-Spring-2013-Lipstick

Adviesprijs:

Phyto Ombre Eclat : 32,00 €
Phyto Lip Shine : 31,00 €
Golden Touch : 29,00 €
Phyto Khol Star : 37,00 €
Phyto Khol Perfect : 37,00 €

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.