Fashion, Kids, Personal
Leave a Comment

Six hugs & Rock ’n Roll

Mijn zoon en zijn kledij! Mijn favoriete model om voor te shoppen,  mijn favoriete kleerkast om te vullen en het gemakkelijkste gezinslid om mee naar de winkel te nemen. Echter is het vinden van leuke, coole kinderkledij geen gemakkelijke opgave.  Fun zonder overdreven te zijn, jong zonder te baby-achtig te zijn, en kleurrijk zonder dat ze je een kilometer verder al zien aankomen, dat is wat ik wil voor mijn kleine man.

Six Hugs & Rock ’n Roll voldoet perfect aan mijn (toegegeven, niet zulke makkelijke) eisen. Het is een gloednieuw Belgisch merk met hedendaagse kledij en accessoires voor de mini-me’s  tot 6 jaar onder ons. De dame achter het merk, grafisch designer Annechien Smolders haalt haar inspiratie uit muziek, street art en grafisch design, wat zorgt voor een collectie vol met kleurrijke prints, een knipoog en de juiste dosis rock & roll! Even belangrijk is dat de kledij gemaakt wordt uit organische en gerecycleerde materialen. Goed voor het milieu en cool om aan te zien: een dubbele winner!

De collectie bestaat oa uit t-shirts, sjaals, pyjamas, hoedjes, enz. De volledige collectie is te bekijken op de website, www.sixhugsandrocknroll.be. Hieronder alvast een klein overzichtje van mijn persoonlijke favorieten voor mijn kleine man.

i am the dream blue I don't have to be perfect records red  you rock grey

attitude vs love
drummer
flowerink
grungerecords

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.