Beauty, Parfum
Leave a Comment

See by Chloé

see_by_chloe_parfum_mkl

De laatste maanden ben ik stilaan meer en meer in een fragrance-kick aan het geraken. Elke mood heeft een bijhorend geur, en elk parfum heeft zijn eigen moment.  Eén van de huizen die in mijn ogen telkens opnieuw met sterke parfums komen is Chloé. Zowel Chloé als Love, Chloé zijn bij hun release instant klassiekers geworden, en de 3 Eau des Fleurs staan heel hoog op mijn verlanglijstje voor een toekomstige uitbreiding van mijn collectie.

Nu komt ook het zustermerk See by Chloé op de markt met een geur, en See by Chloé is echt een verleidelijk, romantisch en lichter jonger zusje van de andere geuren. Even elegant als haar oudere zussen is ze romantischer, speelser, eigenzinniger, zelfverzekerder en assertiever.  De geur werd gecreëerd door Michel Almairac bekend van Roberet) en het is  geen standaard fris voorjaarsparfum.

“Als een zoete lache beroert de eerste sprankelende noot van bergamot alle zintuigen. Prikkelende essences. Ongrijpbaar, fladdert het See by Chloé meisje verder. In een akkoord met appelbloesem beroert gracieuze jasmijn deze natuurlijke verleidster. Een olfactorisch spelletje verstoppertje onthult sensuele tonen van sandelhout en vanille.”

Ik heb hem zelf nu al een aantal keer kunnen dragen, en bij mij is het een warme, fruitige geur die je zowel overdag als ’s avonds kan dragen, en  die niet gebonden is aan een seizoen, ik zou hem een heel jaar door durven dragen door die basis van sandelhout en vanille.  Sterk genoeg voor een avondje uit, maar niet te overweldigend om ermee naar kantoor te kunnen gaan.

Het speelse werd ook vertaald naar de flacon, die doet denken aan een vogelkooitje dankzij de glazen plooien en de drie voetjes waar het flesje op steunt.  Afhankelijk van waar in je huis je de flacon plaatst, vangt het flesje het licht op en wordt het weerkaatst over heel de kamer.

Bij mij heeft dit parfum alvast een plek veroverd in mijn dagelijkse collectie.

See by Chloé is sinds Januari verkrijgbaar in de betere parfumzaak

see-by-chloe_1

o_18161

Adviesverkoopprijzen
Eau de Parfum 30 ml: €46
Eau de Parfum 50 ml: €65
Eau de Parfum 75 ml: €82
Shower Gel 150 ml: € 26
Body Lotion 150 ml: €26
Deodorant 100 ml:€ 26

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.