Beauty, Cosmetica
Comments 2

Touch Up By Terry

Donderdag middag zorgde voor een onverwachte en zeer aangename verrassing. Toen ik even binnensprong bij Cosmeticary te Antwerpen voor wat info, bleek  Sophie Kilian, de zeer vrolijke en vriendelijke International Make Up Artist van By Terry ook aanwezig te zijn, en nog voor ik goed en al  “Bonjour” kon zeggen, mocht ik plaatsnemen in de visagiestoel voor een kleine sessie.

Na elke stap mocht ik even in de spiegel kijken om het effect te zien, en na een klein kwartiertje was het eindresultaat te bewonderen: een zachte, elegante look die perfect is om mee te gaan werken maar waarmee je erna ook direct aan de cocktails kan. Ultieme bevestiging was de reactie van de echtgenoot toen ik ’s avonds (6u na de maquillage) thuis kwam na een lange werkdag en hij direct opmerkte dat ik heel mooi geschminkt was.

Na het reinigen van mijn huid gebruikte Sophie het heerlijke serum “Seve de Rose” als basis (mag je ook rond de oogcontouren gebruiken: dubbele winner!), waarna ze de Hyaluronic Primer mengde met de Sheer Expert Foundation. Roodheden werden snel weggewerkt met de Eclat de Teint; terwijl wat Touche Expert gemengd werd met het oogserum “Clarté de Rose” om mijn donkere kringen weg te werken. In plaats van een wenkbrauwpotlood gebruikte Sophie de ombre soyeuse nr 3, wat een perfecte kleurmatch bleek te zijn.Na het aanbrengen van de hyaluronic eye primer werden mijn ogen werden opgemaakt met een koel rose en een warm bruin/bronze, beide ook ombre soyeuses. Finishing touches waren de mascara Terrybly in Mocha (een aanrader!) en het lijntje met het oogpotlood Brown Stellar.  Nu ben ik geen fan van lipstick, maar dat heeft ze goed opgelost door mijn lippen gewoon in te kleuren met een mooie nude kleur, de Crayon Terrybly.

Dit was niet de eerste keer dat ik opgemaakt ben geweest met de producten van ByTerry, en beide keren was ik niet alleen onder de indruk van de staying power van de producten, maar vooral ook van het verzorgende effect.  Extra voordeel van zo in de stoel te mogen plaatsnemen bij een professionele visagiste zijn de tips die je dan oppikt, zo leerde ik nu dat je de producten van By Terry perfect kan mengen, en daardoor hun werking alleen maar versterkt en verlengt! Nu enkel nog eens mijn beauty budget herberekenen om al die producten in mijn badkamer te doen belanden!

Hieronder een foto of twee van de uiteindelijke look, maar vergeef me de kwaliteit ervan, Blackberry trekt duidelijk geeft deftige foto’s!

Antwerpen-20130124-00173

IMG-20130124-00172

By Terry is verkrijgbaar bij Cosmeticary.

2 Comments

  1. Ik zou zo graag van dit merk een aantal producten willen uitproberen…helaas zijn ze ook een beetje aan de prijzige kant en ken ik ze niet genoeg. Ik weet niet wat kiezen!

    • ze zijn idd prijzig 🙂 Wat zou je vooral willen proberen, make up of skin care? De Hyaluronic primer is heel goed (iets van een 40 – 45 euro), de mascara is een aanrader en ik vind het serum Seve de Rose heerlijk! Anders moet je volgende keer dat je in Antwerpen eens gaan zien en wat info vragen, je kan de producten testen zonder aankoop verplichting en ze geven je als je het vraagt testers mee van de huidverzorgingsproducten. Ik kan je wel zeggen dat ze qua kwaliteit mee in de klasse van Burberry zitten, wat het prijskaartje een beetje verantwoordt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.