Beauty, Cosmetica
Leave a Comment

Lancôme x Alber Elbaz

Lancome_x_Alber_Elbaz

Samenwerkingen zijn tegenwoordig  hot & happening! Sommige geven een prachtig resultaat, anderen zijn iets minder geslaagd (H&M met Maison Martin Margiela – niet echt mijn smaak). Laatste categorie zijn de samenwerkingen die je maanden op voorhand al doen springen in je stoel van opwinding. En dit is er zo eentje die onder die derde categorie valt. Beautygigant Lancôme heeft namelijk aangekondigt dat Alber Elbaz, het genie achter Lanvin, een limited edition make upcollectie voor hen zal ontwerpen.

Alber Elbaz is ongetwijfeld één van ‘s werelds meest invloedrijke modeontwerpers. Maar daarnaast is hij ook de meest getalenteerde. Zijn gevoel voor luxe, zijn visie op vrouwelijkheid en dat vleugje brutaliteit passen perfect bij de nieuwe waarden van Maison Lancôme. Wij zijn ontzettend trots en blij dat hij met ons in de wereld van make-up stapt.’ verklaart Youcef Nabi, CEO van Lancôme aan Women’s Wear Daily.

Deze collectie zal vanaf zaterdag 15 Juni in de winkels liggen, en als je het aankondigingsfilmpje mag geloven, dan worden het vrolijke, vrouwelijke en levendige poedertjes en crèmepjes!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.