Beauty, Cosmetica
Leave a Comment

Wishlist Material – dr. brandt detoxygen experience.

dr_brandt_detoxygen_creative_[1]

Oh oh oh wat hou ik van dit masker!! Mijn favoriete beauty-man Marc had me voor de feestdagen een sample gegeven van het dr. brandt detoxygen experience, en onlangs, na een  aantal zware dagen die hun sporen hadden nagelaten, heb ik dit masker bovengehaald om te testen. Before: rood gevlekte wangen, schrale vlekken, grauwe huid en wallen zo diep en donker dat er een dier een winterslaapje in kon doen. After: Instant Love!

Dit tweedelige masker belooft een ware beleving te zijn voor je huid, het eerste deel gaat je huid ontgiften en zuiveren, het detox gedeelte, terwijl de tweede stap de zuurstofopname van je huid gaat boosten, oxygen dus, en deze gaat beschermen. Na doorlopen van beide stappen zou de huid er voller, egaler en stralender moeten uitzien. Of zo wordt er toch beweerd in het persbericht.

Zoals de naam al verraadt is zuurstof de basis van dit gezichtsmasker. Er zijn heel wat omgevingsfactoren (aerco, luchtvervuiling, …) die ervoor kunnen zorgen dat het zuurstofgehalte in de huid gaat afnemen, met roodheid, een vermoeid uiterlijk en vroegtijdige tekenen van veroudering als gevolg. Dit masker gaat echter terug zuurstof toevoegen aan je huid, waardoor deze er frisser, gezonder en sterker gaat uitzien

Stap 1: Oxygenating Facial
Eerste stap is het aanbrengen van een zachte, lichte crème op je vochtige huid, en van zodra het goedje in contact komt met je huid, is het alsof je champagne op je wangen hebt! De emulsie begint de schuimen op je huid, waardoor je het gevoel hebt alsof er duizenden bubbeltjes op je huid aan het dansen zijn. Ze bruisen, ze zijn in beweging, ze spatten open totdat het schuim volledig verdwenen is en de zuurstof volledig ingewerkt is (na 3 – 5 minuutjes ongeveer). Even het gezicht afspoelen en droogdeppen en je gelaat is klaar voor stap twee.

Stap 2: Detoxifying Crème Concentrée
De tweede crème breng je ook weer aan in een dunne laag,  en laat je een paar minuutjes intrekken terwijl je je ding doet (in mijn geval verder dobberen in bad en nog een hoofdstukje lezen over ons Sookie Stackhouse…). Dit tweede laagje zal de huidcellen gaan ontgiften en als het ware een beschermingsschild over je huid leggen, waardoor het schadelijke effecten van buitenaf gaat neutraliseren en/of tegenhouden.

Na het bad was het tijd voor de grote test, het grondig en kritisch bekijken van mijn huid de spiegel. En huzzaaaa, ik zag echt een verschil! Een beestige boost, indeed! Mijn teint was opvallend egaler en frisser, de rode vlekken waren weggetrokken, mijn huidskleur zag gezond rozig en ik zag er een pak wakkerder uit. Ook voelde mijn huid strakker en veerkrachtiger aan. Kers op de taart: mijn echtgenoot die, toen ik terug de woonkamer inwandelde erna, zei: “Amai, dat heeft precies goed gedaan, ge ziet er een pak beter uit!”  Thanks honey, ik zie je nog altijd even graag!

Mocht Rockefeller mijn echtgenoot zijn, ik bestelde direct een karrenvracht, maar nu zal ik eerst maar eens beginnen sparen voor 1 full size masker…

dr. brandt detoxygen experience € 75,00. (stap 1: 50 ml, stap 2: 30 ml)
Te verkrijgen bij Cosmeticary, Antwerpen, Brussel en Luxemburg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.