Fashion, Lifestyle
Leave a Comment

Deze maand in je koffer – overal stylish naartoe dankzij Esprit

koffer_newsletter_neu (2)

Dat ik van mode hou is geen geheim! En dat ik een voorliefde heb voor Esprit kon je ook al afleiden uit een voorgaand artikel (of de grote aanwezigheid in mijn kleerkast). Vroeger waren het misschien wel eerder ouderwetsere en ietwat saaie kleren met een stoffige look, maar de laatste tijd zijn ze voor mij bang on trend! Fashionable, draagbaar en betaalbaar (vooral dat laatste is muy importante!)

Vanaf Januari 2013 komen ze op de markt met een nieuw concept, en al zeg ik het zelf, I like it! Reeds tijdens hun modeshow van vorige herfst werd dit concept in de kijker geplaatst. Hiervoor werden, in plaats van de gebruikelijke presentatie op een catwalk, verschillende steden uitgekozen en daar telkens een mini collectie rond opgebouwd. Parijs, Bangkok, New York, Ibiza, elk een stad met een eigen sfeer, een eigen cultuur en een eigen stijl. Van luxe oorden naar zomerfestivals, een hele dag slenteren in de grootste steden op aarde of een dagje heerlijk relaxen in een beach resort, de Esprit vrouw doet het allemaal met evenveel stijl.

Voor deze vrouw heeft Esprit nu speciaal heel de lente/zomercollectie 2013 zo gecreëerd dat ze bestaat uit stukken die je direct en gemakkelijk in je reiskoffer kan steken als je op reis vertrekt. Daarnaast stellen ze ook elke maand een reiskoffer samengesteld voor een specifieke bestemming samen, met daarin een aantal kledingstukken die perfect bij die bestemming passen, die je onderling kan combineren en waarmee je looks kan samenstellen voor overdag en ‘s avonds.

Travel in style. Travel in company.

Zo kan je die skinny jeans perfect combineren met een losse bloes en een leren perfecto voor een stadswandeling in Parijs overdag, terwijl die blouse perfect combineert met een kokerrok voor een diner ‘s avonds langs de Seine. De skinny jeans kan je dan weer upgraden door het samen te dragen met een bouclè jasje of blazer, perfect voor cocktails in de Marais of de Quartier Latin. In New York draag je ‘s avonds een sexy, stijlvol aansluitend jurkje, terwijl je overdag Soho onveilig maakt in die jeans met print en een lichte pull. Voor Ibiza zijn die bruine short, dat gestreept zomerrokje, het chique t- shirt en een jeanshemdje  de perfecte items om zowel overdag als ‘s nachts er goed uit te zien.

Un jour à Paris:

Esprit_Q23155 Esprit_Q80095 Esprit_P23210_02 Esprit_O21401 Esprit_O23150_nachtblau

A New York Minute:

Esprit_P2C144_blau Esprit_O23771_blau Esprit_O23836 Esprit_O23370_402

Fiesta en Ibiza

Esprit_P23151 Esprit_Q23372 Esprit_P21305 Esprit_P21206

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.