Beauty, Cosmetica
Leave a Comment

Brighten, Sparkle & Glow thanks to Mrs Bobbi Brown

Nu de kerstdagen achter de rug zijn (wederom véééél te snel voorbij gevlogen) en de eetfestijnen achter de rug zijn (Oudjaar zijnde nog 1 uitzondering), is het tijd voor een frisse start. Fris lijf, frisse kop! En waar ik zelf hard zal moeten werken voor dat fris lijf, kan ik voor die frisse kop de hulp inroepen van één van mijn beste vriendinnen, Mrs Bobbi Brown! Een stralende huid met een frisse, gezonde glow is wat ik wil en Bobbi Brown heeft er de perfecte tools voor: de Brighten, Sparkle & Glow collectie! 

Vijand nummer 1 van een stralende look is een grauwe, grijze of vlekkerige huid. Nadat je wat getinte dagcrème, BB crème of fond de teint hebt aangebracht, kan je met een grote kwast wat finishing powder aanbrengen over je hele gezicht. Dit corrigeert en verheldert de teint, plus het gaat je make up “setten” zodat die lekker lang blijft zitten. Dit finishing powder is verkrijgbaar in 2 versies, Brightening Nudes en het nieuwe Porcelain Pearl

BB 3Porcelain Pearl

BB 4 Brightening nudes

Als je het niet zo houdt van fond de teints of verschillende laagjes op je gezicht, of je hebt schrik dat je huid te hard zou glimmen na gebruik van bovenstaande finishing powders, dan heeft  Mme Brown de Retouching Powders voor jou. Deze corrigerende losse poeders zijn vrij onzichtbaar, maar geven toch quite the result! Pluspunt nr 1: plantaardige ingrediënten kalmeren de huid terwijl ze overtollige talkproductie absorberen (en dus puistjes geen kans geven!). Pluspunt 2: de poeders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van welk probleem je wenst aan te pakken: het roze poeder geeft je huid terug een gezonde uitstraling, terwijl het gele de roodheid gaat wegwerken (perfect voor mijn blozende wangetjes dus…)

BB 6Retouching powder

Een andere “slechterik” waar velen last van hebben zijn die verdomde donkere kringen onder de ogen. Gewone concealers doen dan weinig meer dan het nog meer in de verf te zetten, waardoor het lijkt alsof je rondloopt met een blauw oog dat aan het verkleuren is naar zo een sexy geel-groen-blauwe tint. Oplossing: de Tinted Eye Brightener. Verkrijgbaar in 10 tinten gaat het de donkere kringen neutraliseren en zie je er direct een pak frisser uit!

BB 9Tinted eye brightener

Als laatste bevat de collectie ook nog de Sparkle Eye Shadows, een  set oogschaduwen die niet extreem gepigmenteerd zijn en dus maar een hint van kleur op je oogleden achterlaten. De sparkle erin daarintegen blijft wel goed zitten en doen je ogen stralen als ware het dat je net uit je bed gerold bent na een heerlijk lange nachtrust!

BB 2Silver Moon, Mica, Gold Star, Black Chocolate, Ballet Pink en Cement

De Brighten, Sparkle & Glow collectie, de Retouching powder en de nieuwe Tinted eye brighteners zijn allemaal vanaf januari 2013 te koop bij Parfuma te Antwerpen & Bobbi Brown store te Brussel),

Brightening finishing powder in Porcelain Pearl & Brightening Nudes EUR 49,00
Sparkle eye shadow EUR 31,00 (limited edition)
Retouching powder EUR 36,50
Tinted eye brightener EUR 27,50

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.