Beauty, Cosmetica
Comments 3

Filorga – BB Perfect

Vandaag is het tweede kerstdag, en na de drukte, overdaad en voedsel-decadentie van de voorbije dagen werd dit een lazy day! Spijtig genoeg moest ik een half dagje werken, maar heb ervoor gekozen om dit de doen vanuit het comfort en de warmte van mijn eigen huiskamer, dus pyjama broeken en cozy sweaters it was. Dit was dan ook een dagje om zonder make up rond te lopen, maar om de vermoeide look toch wat weg te werken, heb ik naar één van mijn nieuwe favorieten gegrepen, de BB Perfect van Filorga.

De Beauty Balm crèmes zijn het laatste jaar de markt aan het veroveren, en dit door de belofte van 5 resultaten met 1 product. Zo moet een goede BB crème hydrateren, rimpeltjes en onregelmatigheden camoufleren, de teint egaliseren, de huid doen stralen en bescherming bieden tegen UV stralen. Nu heb ik er al een aantal kunnen testen de voorbije maanden, en waar de ene me deed blinken als een discobol, de andere vlekken op mijn wangen toverde als ware het een mislukt experiment met zelfbruiner, en een derde al helemaal niets deed. Een aantal weken geleden kreeg ik echter de nieuwe BB Perfect van Filorga toegestuurd om te testen, en ik moet toegeven dat deze BB crème wel eens een positievere indruk nagelaten zou hebben dan zijn voorgangers.

Filorga ontwikkelt al meer dan 30 jaar hoogwaardige medische anti-aging oplossingen die dagelijks worden gebruikt door de grootste medische specialisten. De MEDI-COSMETIQUE lijn is de vrucht van de ontmoeting van 2 werelden: cosmetica en medische geneeskunde. Nu staat Filorga voor dertig jaar ervaring in geavanceerd onderzoek en blijft constant op de hoogte van de ontdekkingen op het gebied van celveroudering.

Door mijn eerdere flop-ervaringen met andere BB crèmes, wist ik niet goed wat ik van deze BB crème mocht verwachten/hopen. Niet alleen zou deze crème extra hydrateren door het hyaluronzuur en NCTF-complex als hoofdingrediënten, daarnaast belooft Filorga ook nog een vermindering van roodheid, zichtbare poriën en offenheden, plus dat hij als anti-rimpelcrème werkt. Ook gevoeligheden zouden gekalmeerd en hersteld worden, en de SPF 15 zorgt voor de zonnebescherming. De crème is verkrijgbaar in 2 kleuren: 01 lichtbeige en 02 goudkleurig zand.

Ik heb de crème nu een tiental keer gebruikt, en ik kan zeggen dat het, voor mij persoonlijk, tot nu toe de beste BB crème is die ik ben tegengekomen. Mijn huid ziet er stralend en gezond uit, voelt zacht en gehydrateerd aan, en rode vlekken en oneffenheden verdwijnen na het aanbrengen, zonder dat je ziet dat je iets op hebt.  De huid blijft redelijk mat zonder grauw te zijn, en de kleur, 01 lichtbeige, is een perfecte match voor mij. Echter heb ik wel niet de allerlichtste tint van huid, dus de lichte kleur zou misschien wel iets te donker kunnen zijn voor de sneeuwwitte schones onder ons. Ook qua staying power overtreft hij de verwachtingen, aanbrengen, een beetje poeder erover en 6 uur later is het effect nog steeds zichtbaar.

Een tube van 30 ml kost 39 Euro.
De producten van Filorga zijn in België en Nederland exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL
P1040707

P1040711

P1040713

P1040714

3 Comments

  1. Pingback: Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream Light | Leen Loves Style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.