Beauty, Cosmetica, Personal
Leave a Comment

L’Occitane Shea boter & honing

Ook al zijn het hier nog niet de koudegolven zoals in het hoge Noorden waar je uit je huid bibbert zonder 20 lagen kledij, en waarbij je blote huid rood uitslaat en tegelijk uitdroogt tot perkament wanner het in contact komt met de buitenlucht, toch smeer ik regelmatig (mijn echtgenoot noemt het obsessief, mais bon) heel mijn huid in, incl handen en lippen. Net nu gaat L’Occitane en Provence op de markt komen met een limited edition collection, en als de ingrediënten je nog niet overtuigen, dan trekt de super leuke verpakking je wel over de streep! Geef nu zelf toe, de retro aandoende tekeningen doen je toch direct glimlachen!

Deze schattige crèmes zijn geformuleerd met Shea boter en honing om de huid deze winter extra te beschermen te verzachten, en wie mijn Twitter volgt, heeft de handcrème al een aantal keer zien voorbij komen. Deze handcrème is tot nu toe al een echte winner gebleken! Bestaande uit 20% Shea boter houdt het mijn handen lekker zacht, de honing geeft een lekker geurtje, en ondanks zijn dikke consistentie trekt de crème snel in en laat het geen vettig gevoel na.

Naast de handcrème bevat de collectie ook nog een whipped body butter (romige textuur die aan een dessert doet denken, mmmmm), een honey foaming gel (honingkleurig in het flesje, heerlijk schuim op je huid) en een lip butter om je lippen kissable te houden, belangrijk voor al die kerstfeestjes!

IMG-20121207-00034

P1040635

Verkrijgbaar van 24 januari tem 6 februari 2013

Prijzen :
Whipped body cream : €20
Foaming gel : €14
Hand cream : €7
Shea butter : €7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.