Fashion
Leave a Comment

Benetton PIN UP Sense – De perfecte Little Black Dress

Benetton Pin Up

Eerder dit jaar lanceerde Benetton de Pin Up Collectie, een nieuwe, revolutionaire lijn bedoelt om onze vrouwelijke vormen nog beter te accentueren (Hallo pin up lichaam met sexy rondingen!). Dit concept sloeg in als een bom en was in no time uitverkocht, waardoor het merk nu met het “perfecte kleine zwarte jurkje” op de markt komt, genaamd de Pin Up Sense.

Deze gebreide jurk met sculpterend effect wordt gemaakt van een nieuw ontwikkeld soort garen die gesponnen worden uit een zeer elastisch viscose, waardoor de stof, en dus ook het kledingstuk, zich perfect aanpast aan jouw vormen. Resultaat: je goede kanten worden benadrukt terwijl alle minpuntjes lijken te verdwijnen… Daarnaast wordt er bij het maken van deze jurken gebruik gemaakt van speciale machines die normaal gebruikt worden om naadloos ondergoed te maken, dit voor een optimaal “tweede huid” effect. Als laatste hebben ze ook een ribbellijn toegevoegd langs de vlakken op de zijkant en onder de boezem om je vrouwelijke rondingen nog iets meer in de verf te zetten.

De collectie bevat naast het jurkje ook nog sweaters, die in 5 stijlen verkrijgbaar zijn. Boothals, lange mouwen of geen mouwen, diep uitgesneden of eerder een klassieke cardigan, whatever tickles your fancy! Ook qua kleuren zitten niet om eentje meer of minder verlegen, de stukken zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van het Benetton-palet!

Nu met de temperaturen flirtend met het vriespunt, winkels die bezocht moeten worden  en kerstmarkten die vragen om een bezoekje, zou ik bijna elke dag hetzelfde uniform kunnen aandoen, nl een dikke pull met een skinny jeans, of allerliefst een  lekker warm wollen kleedje (of oversize pull) met een dikke collant eronder! Deze lijn van Benetton is dus echt iets voor mij! Aub een kleedje in het zwart, rood en petroleumgroen onder die boom Mr Kerstman!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.