Fashion, Kids, Lifestyle, Personal
Leave a Comment

PR Days Antwerp – Media Mania

In vorige artikels kon je al lezen over de drie andere PR bureaus die ik eerder op de dag  bezocht had, en mijn tour de force van de Antwerpse pers dagen werd afgesloten bij Media Mania, toevallig zeer handig gelokaliseerd net om de hoek van mijn kantoor. En het bezoekje daar kon tellen als afsluiter. Als vertegenwoordiger van een hele hoop fijne modemerken bood de showroom een overdaad aan zomer musthaves, killer accessoires en genoeg badmode om heel Benidorm-beach van zwemkledij te voorzien. Zo heb ik mijn ogen uitgekeken bij de nieuwe collecties van Adidas, Gant, Brax, Pinko, Replay, Marco Polo, Banana Moon, Little Woody en vele anderen, en werd mijn accessoire liefde verder aangewakkerd door Twice as Nice, Noosa en Roeckl.

Ontdekkingen waren Bobble, de waterfles met eigen filtersysteem, de lederwaren van Roeckl (vooral de armbanden waren prachtig, en de handschoenen een echte dame waardig) en de Red Seal by Replay lijn. Voor the finishing touch werd gezorgd door zonnebrillen van oa Miu Miu, Persol, Dolce & Gabana, Oakley enz.

Grote liefde was het echter toen ik de lente- en zomercollectie van Esprit zag.  Esprit de laatste jaren met een echte inhaalbeweging bezig, weg van het basic, sportieve imago en meer en meer een cool, fashionabel merk aan het worden. Dit niet alleen door het trendier maken van de collecties, de lijn wordt ook doorgetrokken naar hun winkels, waarvan de twee, volledig vernieuwde conceptstores op de Antwerpse Meir hét voorbeeld van zijn. Deze lijn wordt voortgezet met hun volgende collectie, vol met niet alleen coole basics, maar ook toffe geprinte broeken, kleurrijke zijden tops en zomerse kleedjes. Op mijn lijstje staat alvast het kleedje met blauw/witte strepen, de grijze skinny broek met witte polkadot print en de felgele top en blazer! Beide looks staan prachtig gecombineerd met de beige/taupe handtas!

Hieronder alvast een aantal foto’s van de overdaad bij Media Mania.

P1040306

IMG-20121108-00326

P1040308

IMG-20121108-00325

P1040317

P1040303

P1040335

P1040319 P1040339

P1040312

P1040311

P1040331

P1040304

P1040342

P1040341

P1040340

Aan alle mensen bij Media Mania, nogmaals bedankt voor de super ontvangst en de prachtige collecties.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.