Beauty, Budget, Fashion, Lifestyle, Personal
Leave a Comment

PR Days Antwerp – PR Style

Na twee eerdere stops begaf ik me na mijn werkdag richting Frankrijklei, ditmaal voor de press days van PR Style, waar de immer enthousiaste dames van dit PR bureau me goedgezind binnen lieten en direct voor versterking  van de innerlijke mens zorgden (bubbels en verse sushi, altijd een zeer welkome combinatie!). Hoogtepunt hier was de aanwezigheid van Martine Prenen voor de presentatie voor de producten van XLS (waarover later een apart artikel) en algemene tips en tricks voor een gezondere levensstijl.

Eén van de fijnste merken die vertegenwoordigt wordt door PR Style is Caudalie, het Franse huidverzorgingsmerk op basis van druiven (wijn in een crème, de omschrijving alleen al!). Blikvangers waren de kerstkoffertjes waar jein het vorige artikel kon over lezen, en de vernieuwde Vinexpert reeks. Deze reeks ben ik nu druk aan het testen, dus binnenkort een verslag vanuit de badkamer!

Mede het beauty aanbod aanvullend waren de heerlijke budget producten van Neutrogena en Le Petit Marsellais. Neutrogena staat natuurlijk bekend wegens hun fantastische body lotions en handcrèmes, alles in de kenmerkende wit met rood en blauwe verpakking. Deze doorwinterde klassiekers zijn ideaal om de huid te beschermen tegen eender welke koudeprikken. Le Petit Marseillais presenteerde dan weer zijn nieuwste lijn, het Body Repair Gamma met drie rijke ingrediënten uit het Zuiden.  De herstellende melk, de herstellende boter en de herstellende handcrème zijn alle drie echte voedingsbommetjes voor je huid, met karitéboter, aloë vera en bijenwas als voornaamste ingrediënten.  De body crème is tested & tried en ik kan er alleen maar lovend over zijn.

P1040413
P1040415
P1040414

Niet alleen doet PR style de public relations van beauty merken, ze hebben ook twee prachtige juwelenmerken in hun portfolio. De armbanden van Sal Y Limon zijn een feest voor het oog, zoals je wel op de foto’s kan zien. Kleurrijke armcandy die je kan combineren naar hartelust, of tot je arm het begeeft onder het gecombineerde gewicht… De juwelen van Ti Sento zijn iets delicater dan de armbanden van S&L, maar de verschiillende collecties bieden voor ieder wel iets, gaande van klassieke stukken naar statement ringen en bling bling armbanden. Pluspunt van de Ti Sento kettingen is dat je de hangers apart kan kopen en de kettingen in drie lengtes verkrijgbaar zijn. Eigenlijk heb je dus maar 1 ketting nodig en heb je maar je hanger aan te passen aan je outfit!

P1040410
P1040409

P1040424

Nieuw bij PR Style zijn de sushi  kits voor thuis van Saitaku, een Japanse sushi-master in een doosje als het ware.  Deze kits zouden alles bevatten om zelf deze Japanse heerlijkheden in je eigen keuken te maken, en zijn enkel bij Delhaize te vinden!
P1040423

Dames, hartelijk bedankt voor de fantastische ontvangst en alle tijd en aandacht!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.