Beauty, Cosmetica, Lifestyle
Leave a Comment

Beauty Updates: Christmas Edition

Om de jaarlijkse pelgrimstocht genaamd het zoeken naar kerstcadeaus iets makkelijker te maken, zijn verschillende beauty merken met leuke geschenkverpakkingen, cadeaudozen en ander leuks gekomen om onder die boom te leggen voor je moeder, zus, vriendin, tante, schoonmoeder of andere vrouwelijke of beauty-minnende familieleden. Hieronder alvast een klein overzicht.

Weleda komt deze kerstperiode met 2 speciale cadeauverpakkingen op de markt. Every girl needs a handbag moeten ze gedacht hebben, dus hebben ze voor 4 van hun geuren een handtas gecreëerd. Elke tas bevat een bodylotion en douchecrème van dezelfde geur, en is verkrijgbaar in Citrus (€18.95), Duindoorn(€20.95), Wilde Rozen (€20.95) en Granaatappel (€24.95).

handbags_serie

Christmas crackers zijn al decennia een heerlijke Engelse kersttraditie (iemand ooit de kerst-afdeling van Liberty gezien te Londen? Heaven!) en nu kun je ze ook in een beauty versie vinden dankzij Weleda. Een doos bevat 6 crackers, waarin telkens 2 mini producten zitten. Een knallende verrassing gegarandeerd! (€14.95 per doos)

Christmas Crackers

Caudalie komt met 3 koffertjes op de markt, eerst twee welriekende coffrets met daarin een Eau Fraiche en bijhorende douchegel. Eau Fraiche Fleur de Vigne  is een frisse geur met onder andere witte rozen, watermeloen en  pompelmoestoetsen, terwijl het Eau Fraiche Thé des Vignes sensueler is, met witte muskus, neroli, gember en jasmijn.  Deze koffertjes zijn te koop voor €22.80

COFFRET FDV-1COFFRET TH+ë-1

Derde koffertje is misschien wel het interessantste, namelijk het verleidelijk genaamde “De Goddelijke Olie”. De goddelijke olie van Caudalie is een droge olie die je huid hydrateert en letterlijk doet glanzen, en kan zowel op je huid als op je haar gebruikt worden. Ik heb deze olie reeds sinds deze zomer, en het is een echte aanrader. Nu kan de olie ook kopen in een koffertje met daarbij ook nog een travel size van de lichaamscrub en een geparfumeerde kaars. Klinkt als een perfect cadeautje voor mijn mama! Dit koffertje is te koop voor €24

COFFRET HUILE DIVINE NOÃL-1Menig kerstlijstje bevat wel een parfum (mijn lijstje is hierop geen uitzondering!) en voor diegenen die wel eens iets specialer wensen, is het collector’s edition van de Eau du Soir van Sisley een echte aanrader. Elk jaar komt het huis met een speciale editie van hun geur op de markt, en dit jaar nemen de geurnoten van mandarijn, zonovergoten pompelmoes, jasmijn, intense roos en Ylang Ylang je mee naar het Verre Oosten op een zonnige dag, terwijl de amber en de patchouli toetsen het parfum een iets zwaardere kracht geven. Ook het flesje zelf is een pareltje, het kersenrood flesje met gouden patroon en keizerlijk paarse belettering ademt gewoon Kerstmis uit, terwijl de speciaal gesculpteerde gouden knop pure elegantie is. Wereldwijd zijn er maar 8000 flesjes te vinden, dus je moet al geen angst hebben dat al je vriendinnen dit parfum ook in hun kast hebben staan. Eau du Soir is te verkrijgen in flesjes van 100 ml, € 205.

EDS2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.