Beauty, Budget
Leave a Comment

Weleda Cold Cream: De must have cream voor deze winter?

weleda_coldcreamDeze week is de eerste sneeuw beginnen vallen, en een winterwandeling buiten is dan wel een zaligheid, maar mijn teerbeminde wangetjes schreeuwen het toch uit na een aantal uur buiten. Ze voelen dan ruw en trekkerig aan, hebben zo een rode, vlekkerige look en zijn qua gevoel te vergelijken met een vel schuurpapier. Niet echt aantrekkelijk dus! Needed: een goede crème die mijn wangetjes lekker zacht en gehydrateerd houdt. Misschien toch maar eens een brief sturen naar Mrs Santa Claus om haar wat tips te vragen…

Daar mijn wishlist creme misschien iets te duur is voor mij portefeuille (€115 leg je niet zomaar op tafel…), is het dus zoeken geblazen naar alternatieven. Crèmes die even goed presteren, maar net iets liever zijn voor mijn bankrekening (en dus de echtgenoot geen hartaanval bezorgen…). Eerste mogelijkheid: de Coldcream van Weleda. Zoals bijna elke cold cream is dit een vette crème die droge, gevoelige en zelfs kinderhuidjes beschermd. Te gebruiken als dagcrème of zelfs gewoon als extra verzorging voor al die droge, schrale of zelfs pijnlijke plekjes, waarbij de plantenoliën en de zuivere bijenwas in het product zorgen voor een beschermend laagje. Dik van substantie maar gemakkelijk uit te smeren, en daar je het zowel om gezicht als op je handen kan gebruiken, bespaart het een hoop plaats in je tas, omdat je maar 1 tube moet voorzien, in plaats van een handcrème, een Labello, een gezichtscrème en wat nog allemaal mee te sleuren!

Een crème die belooft te hydrateren en te verzorgen, die uit enkel natuurlijke ingrediënten bestaat en niet te veel kost? Misschien dit weekend toch eens een klein tripje naar het Kuidvat inplannen.

Weleda Coldcream
Verkrijgbaar bij oa. Essenza en Het Kruidvat
Adviesprijs: €9.10 voor een tube van 30ml

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.