Beauty, Cosmetica
Leave a Comment

Wishlist Material: Radical Anti-Aging Replenishing Extreme Moisture

De winter staat voor de deur, en de koude temperaturen zorgen bij mij niet alleen voor wintertenen en rode neuzen, maar vooral voor een gevoelige, schrale en geïrriteerde huid. Meestal probeer ik dit te bestrijden door een extra maskertje ‘s avonds en zelfs gewoon een dikke laag nivea uit de blauwe pot, maar nu heb ik mijn zinnen op iets nieuws gezet: de Anti-Aging Replenishing Extreme Moisture van Radical.

Ik zie/hoor sommigen onder jullie nu al denken: “Radical? Nog nooit van gehoord”
Radical Skincare werd opgericht door Liz en Rachel Edlich, dochters van een plastisch chirurg gespecialiseerd in brandwonden. In navolging van het werk van hun vader besloten ze zelf een huidverzorgingslijn te ontwikkelen. Vrije radicalen, verantwoordelijk voor het te snel verouderen van de huid, worden aangepakt met hoge concentraties van  zeer krachtige antioxidanten (oa. te vinden in vruchten zoals rode bessen en granaatappel). Tekens van huidsveroudering, zoals een grauwe of doffe huid, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er jonger en stralender uit. De dames hebben een volledige productenlijn uitgewerkt afgesteld op de verschillende huidtypes, en mijn huid zou het best gebaat zijn bij het gebruik van de Anti-Aging Restorative Moisture. Nu de temperaturen echter in vrije val gaan, kan deze crème niet meer voldoende voeding geven, en dus heeft ‘ie een sterker broertje gekregen.

“Deze multifunctionele crème is in al zijn facetten de beste oplossing voor de meest veeleisende huid met de meest extreme behoeften. Ze is rijk aan bestanddelen die bewezen hebben de hydratatie van de huid te optimaliseren en als het ware een tweede huidbarrière te leggen. De Anti-Aging Replenishing Extreme Moisture  bestrijdt vochtverlies, gaat vrije radicalen tegen en vermindert de diepte van rimpeltjes voor ongeveer  50% en dit na 4 weken.

De crème belooft om voor extra voeding en hydratatie te zorgen naast de bescherming en éclat die de originele versie al bood, en met ingrediënten zoals een hele hoop sterke antioxidanten, hyaluronzuur (houdt het vocht vast in de huid), Aquaxyl (zorgt voor optimale hydratatie) en karitéboter klinkt het alsof dit smeersel mij wel eens de winter door kan loodsen. Nu enkel nog een sponsor zoeken die me een ongelimiteerde stock van deze crème (en liefst het bijhorende seurm :-)) wil cadeau geven. Voelt iemand zich geroepen?

Verkrijgbaar bij Cosmeticary (Antwerpen /Brussel/Luxemburg) en bij Smets (Brussel)

ook te koop via de webshop van Cosmeticary:
http://www.cosmeticary.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.