Fashion
Comment 1

Sweetshirts

Eén van de ontdekkingen van de PR dagen onlangs was het merk Sweetshirts bij Dehovre PR. Zoals de naam al doet vermoeden gespecialiseerd in t-shirts, maar niet zomaar de eerste de beste t-shirts! Simpel zijn deze basics allerminst, want dankzij de kwalitatieve jersey katoen waaruit ze gemaakt worden, voelen de shirts ongeloflijk zacht aan. Daarnaast zijn ze zo ontwikkeld dat ze als het ware een tweede huid vormen, waarbij ze zich aanpassen aan de vorm van je bovenlichaam en dus een perfect fit garanderen.

Op dit moment zijn er 4 modellen (korte mouw, lange mouw, ronde hals en v-hals) die elk verkrijgbaar zijn in 4 kleuren (wit, donkerblauw, donkerpaars en zwart), maar elk seizoen zal deze collectie uitgebreid worden. In de webshop kan je alle exemplaren vinden en bestellen, en voor €39 heb je een perfect zittend t-shirt met lang mouwen, ideaal onder een blazer of als extra laagje deze winter. Voor € 34,50 heb je dan weer dat perfecte witte shirt voor deze zomer, casual op een shortje of leuk op een zomers rokje.

Needless to say dat ik helemaal verliefd ben op mijn nieuw sweetshirt (pretty zwart met langfe mouwen), het zit zo zacht en is zo lekker warm. Om te bewijzen dat het zich echt volledig aanpast aan je lichaam met al je curves en vormen, post ik later hier nogwel eens een outfit foto van (de outfit op dit moment ziet het shirt gecombineerd met mijn chicste pyamabroek, een messy staart en geen make up dus dat beeld wil ik jullie besparen…)

www.sweetshirts.eu

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.