Beauty
Leave a Comment

Givenchy Contes de Noël

December staat weer voor de deur, en dat betekent een maand lang durende shopping spree  voor kerstcadeautjes voor heel de familie (echtgenoot, zucht), een zoektocht naar het perfecte kleedje voor al die feestjes, en boven al, een overdaad aan feestmake up. Alle grote merken komen met hun speciale kerstcollecties op de markt, en terwijl de ene van understated elegance houdt, kan je met de andere nog harder schitteren dan je kerstboom gevuld met mini discoballetjes! Kortom, hoe meer make up tijdens de feestdagen hoe meer vreugde. De dag zelf er feestelijk en pico bello uitzien, de dag erna alle sporen van het zware familiefeestje wegwerken, dat is de opdracht bij mij. En Givenchy slaagt daar wonderwel in!

De Givenchy Christmas-collectie ‘Contes de Noël’ staat op een kruispunt tussen droom en verlangen, zoals Givenchy creative director Nicolas Degennes het zo mooi zegt. Pure verwennerij voor je gezicht en je make up tas (ah ja, de verpakking moet toch ook een streling voor het oog zijn!), zoals luxueuze doosjes met binnenin prismes van opaalachtige glans voor een stralende huid. Een fenomenale Christmas look in een doosje.

Het belangrijkste product van de collectie is bijna een cadeautje op zichzelf!  L’Argent Céleste is een Kerst remake van Or Céleste, het parelmoeren poeder voor een sunkissed body! Breng het aan op gezicht, decolleté, armen, schouders en zelfs je haren, en je bent het schitterende middenpunt van het feestje!

Ook ons gezicht verdient een nieuwe look, dus beginnen we met Le Prisme Enchanté Enchanted Roses, het verhelderende poeder om je gezicht te egaliseren en te laten stralen. Gewoon na je foundation het lichtste kleurtje over heel je gezicht aanbrengen, en met de rosé-kleuren als blush kan je dan je wangen in de verf zetten! Als je wil kan je ook nog  de mascara Noir Couture n°1 Black Satin en de Prisme Yeux Quatour n°75 Blue Collection gebruiken voor een zachte, ijzige look of een  smoky eyes.


Een iets sterkere look op de ogen vraagt meestal  zachte lippen, en met Rouge Interdit Shine Enchanted Pinkish Beige n°30 krijg je mooie beige-roze lippen, effect crème brulée op je lippen. Wil je toch nog wat glans en glitter op die smakkers van je, geen probleem!. Met de Gelée D’Interdit Enchanted Silver n°19 kan je er nog een glamourlaagje over zetten.

Saving the best for last: de nagels, of wel beter gekend als mijn persoonlijke favorite! Je handen zien er top uit tijdens het hanteren van die eet-instrumenten met de Enchanted Mat Grey n°182 op je . Deze nachtblauwe – donkergrijze nagellak zorgt voor parelmoeren feestje van finger to toe!

Verkrijgbaar bij de parfumerie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.