Beauty, Fashion, Kids, Lifestyle
Comments 2

Dehovre PR Press Days 2012

Een kleine twee weken was Antwerpen weer de place to be voor alle beauty- en modeminnende bloggers & blogsters, het waren namelijk weer de PR Days! Een van mijn eerste stops waren de dames van Dehovre PR om al hun offerings voor volgende lente en zomer te bewonderen. Dehovre PR is vooral gespecialiseerd in mode, met een focus op het bekend maken van en kansen creëren voor merken die nog niet door jan & alleman gekend zijn, en dan liefst Belgische merken.  Merken die er gepresenteerd stonden waren oa Clio Goldbrenner, Shoe on the Cake, Dolce Dolce, Lolo, Vanessa Tugendhaft, Mavi, Sweetshirts, Mambotango … Een overdaad aan foto’s kan je onderaan vinden.

Shoe on the Cake is een e-boutique (klinkt altijd veel beter dan webwinkel!) met vooral merken die je in België niet makkelijk vindt, zoals See by Chloé, Sam Edelman, Ash, dolce Dolce, Chiara Ferragni & House of Harlow enz. Snelle levering en een persoonlijke toets zijn prioritair, en als de schoenen nog geen reden genoeg zijn om eens een kijkje te nemen, check dan ook eens de toffe accessoires op de site.

Ook verkijgbaar op Shoe on the Cake is de collectie van Clio Goldbrenner . Clio Goldbrenner is een Belgische handtassenontwerpster, en het leuke aan haar tassen is dat zij, ipv een logo te gebruiken, op elke tas een streepje goud verwerkt. Gaande van kleine clutches (ze heeft er trouwens 4 prachtige speciaal voor de feestdagen!) tot tassen waar mijn laptop perfect in zou passen en zelfs stylish weekendbags, de keuze is verleidelijk zonder te uitgebreid te zijn (bij sommige merken zie ik het bos niet meer door de bomen…). Mijn persoonlijke favoriet, naast de weekendtas, was de speciale samenwerking met Vanessa Tugendhaft, een Belgische juwelenontwerpster. Hierbij werd er een diamanten roosje (het kenmerk van Tugendhaft!) verwerkt op het model Clio.

Deze Vanessa Tugendhaft juweeltjes zijn ook echt de moeite waard. Een Belgische juwelenontwerpster die de diamant toegankelijk wil maken en van de roos haar signature motiefje heeft gemaakt. Dit is ook terug te vinden op  haar nieuwe parfum lijn, waarbij op elke flesje een diamanten roosje is aangebracht. Dit roosje kan je dan, wanneer je flesje parfum op is, binnen brengen en dan wordt er met dat roosje een juweeltje gemaakt! Twee cadeautjes in 1 flesje!!

Laatste ontdekking waren de broeken van Mavi jeans! Elk model is vernoemd naar een mooi dame, en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en finishes, dus je hoeft maar uit te zoeken welk model jou het beste past, en dan maar kleur, print en finish kiezen. Goud, metallic skinny? Geen probleem! Zacht blauw met een polka dot print en een straight leg? Je hoeft enkel de naam te onthouden!

Shoe on the Cake

Clio Goldbrenner

Clio Goldbrenner

Mambotango

LoLo + Dolce Dolce

Mavi Jeans

Vanessa Tugendhaft

Dames, hartelijk bedankt voor een fijne presentatie!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.