Beauty
Comments 2

Hema loves nailpolish!

Hema is stepping up their game… De Nederlandse gigant heeft duidelijk ook ingezien dat nagellak de lipstick van de troon heeft gestoten als meest populaire make up extraatje, en daarom voegen ze vanaf nu een uitbreiding toe aan hun aanbod van maar liefst 60 nieuwe kleuren. Gaande van perfect herfstig olijfgroen over alle tinten blauw naar een opvallend fel fuchsian, zelfs feestelijk goud en ijzig zilver,  heb je dus  een waaier aan kleuren waarin je zeker wel iets kan vinden dat je mooi vindt of perfect bij je humeur van die dag past. Ook hebben ze de formule verbeterd waardoor je gelakte nagels minder snel beschadigd zouden mogen worden en de kleur tout court langer zou moeten blijven zitten! En ze zijn nog eens lief voor de portefeuille, dus double score!!

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.