Fashion, Lifestyle
Comments 2

Essentiel Accessories

Na eindeloze tweets met foto’s die mijn mode-loving hart steeds sneller deden slaan, verschillende artikels van mede-blogsters met foto’s om “U” tegen te zeggen en vele gesprekken met een vriendin die superfan is van het merk, was mijn nieuwsgierigheid veel te groot geworden om te weerstaan en ben ik eens een kijkje gaan nemen in de accessoires-shop van het Belgische merk Essentiel.  Gelegen in de Lombardenvest naast hun kledingwinkel is het een absoluut walhalla voor al wie van kleur, fun en accessoires houdt (Friend T, I’m looking at you J)

Eerste indruk toen ik er binnenstapte? Alsof hierbinnen een doos Wasco krijtjes ontploft is en alles ingekleurd hebben. Een overdaad aan eyecatchers, ogen die niet weten waar eerst te kijken, een stilleven in technicolour! Vele ooh’s en aaah’s ontsnapten mijn mond, mijn creditkaart verstopte zich in de diepste hoek van mijn handtas, bang voor een eventuele aanslag en tegen dat ik heel de winkel gezien had, was er een ellelange must have–lijst ontstaan in mijn hoofd (de schoenen! De nagellakjes! Die handtassen en clutches!! En dan moest er nog doorgestoken worden naar het kledingsgedeelte…

Ook hier was het al kleur dat de klok sloeg, wat nog eens extra hard opviel in contrast met die witte muren en industriële look (extra punten voor inrichting!). Favorieten? Te veel om op te noemen, maar die gele, zachte Delphine sweater is zo verleidelijk, en de jurk Dip is gewoon perfect om mee te gaan werken! Moraal van het verhaal: I’ll be back!

Essentiel Accessories
Lombardenvest 37, 2000 Antwerpen
Ma-Za van 10u tot 18u30

2 Comments

  1. mysupersweetlife says

    Wauw prachtig! Wat heb jij trouwens een leuke blog, Ik ben je facebook pagina gaan liken, Je hebt zeker geen bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.