Fashion, Kids
Leave a Comment

Heerlijk slapen in Mambo-Jama

Ik moet iets toegeven. Als mama van een 19 maanden oud jongetje ben ik tot op het bijna obsessieve af bezig met en gefascineerd door zijn garderobe. Niets zo leuk als kleding kopen voor mijn mannetje. Coole t-shirts, skinny jeans, chino’s, leuke hemdjes, toffe pulls en vestjes, hij heeft het allemaal in zijn kast hangen. Zelfs slapen gebeurt niet in de eerste de beste pyjama!

Toen ik onlangs het bericht kreeg dat het Belgische merk Mambotango  met een limited edition reeds uniseks pyjama’s op de markt komt,  was mijn interesse direct geprikkeld. Hippe pyjama’s in frisse kleuren, super kwaliteit en heerlijk comfortabel, perfect dus voor het kleine brokje energie dat ik thuis heb rondlopen.

Dit najaar is er dus de Mambo-jama, een uniseks pyjama bestaande uit een aparte broek en t-shirt die je onderling kan combineren zoals je zelf wil. Zo zijn er twee broeken in groen/roze/blauw of zwart/rood/blauw die je dan kan combineren met een roze t-shirt met blauwe print of een blauw t-shirt met roze print. Zo zou ik zelf kiezen voor de groene broek gecombineerd met het blauwe shirt als het wat feller mag of voor het blauwe shirt met de zwarte broek met rode rand. Perfect draagbaar door zowel zoon als een eventuele dochter later.

De Mambo-jama bestaat uit 95% katoen en 5% elastine wat ervoor zorgt dat de pasvorm behouden wordt na al dat spelen en wassen. De pyjama’s zijn er voor kinderen van 2 tot 10 jaar en kosten € 39.95 voor de 2 tot 8 jaar, en € 41.95 voor de 8 tot 10 jaar.

Speciaal voor de feestdagen die er aan komen worden deze pyjama’s verpakt in een mooi doosje, wat het dus het perfecte cadeau voor Sinterklaas of de kerstdagen maakt!

http://www.mambotango.be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.