Beauty
Comments 2

Beauty Updates

Zeggen dat er regelmatig nieuwe producten op de markt komen is een echt understatement. Mijn mailbox wordt dagelijks overspoeld met persberichten over alle nieuwigheden op beauty, mode en lifestyle gebied, en als ik niet alles direct verwerk of catalogiseer, dan raak ik hopeloos achter en wordt een heel deel gewoon niet vermeld. Tegelijk is het zo dat als ik over elke nieuwigheid een artikel schrijf, jullie elke dag een boek te lezen zouden krijgen. Vandaar dat ik besloten heb regelmatige de laatste nieuwtjes te bundelen in een artikel, de zogenaamde Beauty Updates. Hierin zal je korte info en nieuwtjes vinden over producten, merken, beauty, mode en lifestyle. Here it goes…

Pureology komt met een nieuwe verzorgingscollectie op de markt, nl. de Precious Oil reeks, een lijn haarverzorgingsproducten met een bio zegel. 100% biologisch afbreekbaar, zonder sulfaten, zonder siliconen en zonder parabenen! Zonnebloem-, kokosnoot-, jojobazaad- en olijfolie zorgen samen met het OleoAntiFadeComplex zorgen voor steviger, zachter, sterker haar met veel glans.

Sinds begin November 2012 is Antwerpen weer een beauty parel rijker, vanaf dan kan je namelijk terecht bij beautytempel Parfuma op de Eiermarkt voor je dosis Bobbi Brown Cosmetics. Na een eigen winkel in Brussel en corners bij de Smets conceptstores kan je nu terecht bij Parfuma te Antwerpen voor die Bobbi Brown Goodies. Mijn favoriet? De Concealer kit, al lang mijn beste vriend!

Confession: ik ben een nagellak-addict. Het is raar of zelden dat er geen kleurtje mijn nagels siert, en wanneer ik mijn collectie bekijk, zie ik vooral een grote hoeveelheid Essie flesjes. Toen ik dan ook de beelden zag van Essie’s nieuwe winter collectie, ging mijn hart een paar tellen sneller slaan. Een collectie speciaal bestemd voor de krachtige, zelfstandige en sterke vrouw met stijl en glamour:
Snap Happy, Beyond Cozy, She’s Pampered, Leading Lady, Butler Please en Where’s My Chauffeur?

Ook Shu Uemura denkt aan onze haardos deze winter, en breidt het Art of Hair gamma uit met de Essence Absolue Oil in cream, een creme die het haar voedt en verzacht. Perfect voor droog en kroezelig haar daar het een goede dosis camelia-olie bevat, het geheim van geisha’s om hun lange zwarte haar zacht en glanzend te maken. Kroes maakt deze winter geen kans!

2 Comments

  1. Saar says

    Ah Essie…ze bewijzen dat de winter niet donker en grijs moet zijn!!

    • oh absoluut, ze hebben heerlijk decadente en feestelijke kleurtjes voorzien voor de feestdagen! Maar een donker of grijs lakje op tijd en stond is ook wel mooi 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.